Wil jij komen sporten bij Wellness Centre Terbregge?

Bij Wellness Centre Terbregge werken wij met professionele fitness coaches, ervaren en gediplomeerde groepsles instructeurs en gediplomeerde voedingsconsulenten. Dit alles doen wij zodat jij jouw doelstelling behaalt. Wellness Centre Terbregge beschikt als eerste sportschool in de wereld over de Technogym Artis lijn, waarmee het sporten voor jou nog leuker en uitdagender wordt. Ook hebben wij een uitgebreid groepslesrooster met voor ieder wat wils. Het is ook mogelijk om functionele trainingen (small group training) bij ons te volgen. Dit is een korte maar effectieve training van 30 minuten, waar maximaal 12 deelnemers per keer aan mee zullen doen. Uiteraard kun je bij ons ook individueel fitnessen.

Ben jij geïnteresseerd in wat Wellness Centre Terbregge nog meer te bieden heeft?

Vraag dan nu jouw Gratis Dagpas aan, en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

{formulier-3}

Nieuwsbrief juni 2017

Daar is hij dan weer de digitale nieuwsbrief van Wellness Centre Terbregge. Wilt u direct beschikken over de laatste ontwikkeli...

Lees meer

En de sporters van de maand zijn...

John, Agnes en Lizanne van Beek. Deze sporters van de maand zijn door Ilonka overgehaald om lid te worden bij WC...

Lees meer
Meer nieuws
  • reclame1

    Geniet van onze Wellness faciliteiten

    Naast inspanning is het bij Wellness Centre Terbregge ook mogelijk om te ontspannen. Wij hebben een unieke Wellness Spa voor jou ingericht. Kom eens langs!

Nina van den Berg

"Hele mooie sportschool met de nieuwste apparatuur. Er hangt een fijne sfeer waardoor iedereen daar op zijn niveau kan trainen!"

Nina van den Berg
Fauzia Mahomed Radja

"Sporten bij Wellness Centre Terbregge is gevarieerd, uitdagend en altijd leuk. De coaches zorgen voor goede ondersteuning! "

Fauzia Mahomed Radja
Judith van Tongeren

"Hard werken is mijn hobby en daar moet je voor in goede conditie zijn. Ik sport 3 keer per week met veel plezier bij WCT!"

Judith van Tongeren
Aad Ottervanger

"Ik ben rolstoel gebonden maar heb bij WCT alle vrijheid om te sporten door de goede toestellen en de juiste opstelling ervan! "

Aad Ottervanger