Weten of Wellness Club Rotterdam dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Rotterdam? En zoek jij naar een plek om te starten met bijvoorbeeld fitness, groepslessen, Spinning, Indoor Bootcamp, Small Group Training en/of Personal Training? Dan is Wellness Club Rotterdam dé sportschool voor jou! 

Vul in en kom er achter of Wellness Club Rotterdam ook bij jou past:

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.
We hebben al meer dan 100 mensen een lidmaatschapsadvies op maat gegeven!

Releaseweekend 14 en 15 oktober!

Release Weekend! Ter introductie van onze nieuwe lessen en groepslesrooster organiseert Wellness Club Rotterdam i.s.m. Les M...

Lees meer
Meer nieuws
  • reclame1

    Geniet van onze Wellness faciliteiten

    Naast inspanning is het bij Wellness Centre Terbregge ook mogelijk om te ontspannen. Wij hebben een unieke Wellness Spa voor jou ingericht. Kom eens langs!

Nina van den Berg

"Hele mooie sportschool met de nieuwste apparatuur. Er hangt een fijne sfeer waardoor iedereen daar op zijn niveau kan trainen!"

Nina van den Berg
Fauzia Mahomed Radja

"Sporten bij Wellness Centre Terbregge is gevarieerd, uitdagend en altijd leuk. De coaches zorgen voor goede ondersteuning! "

Fauzia Mahomed Radja
Judith van Tongeren

"Hard werken is mijn hobby en daar moet je voor in goede conditie zijn. Ik sport 3 keer per week met veel plezier bij WCT!"

Judith van Tongeren
Aad Ottervanger

"Ik ben rolstoel gebonden maar heb bij WCT alle vrijheid om te sporten door de goede toestellen en de juiste opstelling ervan! "

Aad Ottervanger